Kontakt

Lunas hæklerier er på webadressen: https://lunashaeklerier.dk/
Jeg kan altid kontaktes via enten min Facebook eller Instagram, som der er linket til i bunden af siden.

Hvilke personlige data der indsamles

Der indsamles din personlige brugeradfærd på siden, udelukkende til statistisk brug. Det er eksempelvis din data om hvilke sider du har besøgt på siden, samt at dit besøg på siden indgår i det summerede besøgstal. Denne data bliver håndteret af Google Analytics. Du kan læse om deres håndtering af din data, ved at læse om deres privatlivspolitik her: https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=da

Alt trafik foregår med under en krypteret forbindelse. Ved en eventuel bestilling af en betalingsvare, vil betalingsprocessen blive behandlet af Stripe. Deres privatlivspolitik kan læses her – https://stripe.com/privacy-shield-policy.

Vi bruger også cookies til at holde styr på indholdet i kurven, mens du bruger vores webshop.

Når du køber en vare, vil jeg bede dig om at give os information, der omfatter dit navn, e-mailadresse, telefonnummer, kreditkort/betalingsinformationer og valgfri kontoinformation som brugernavn og adgangskode. Denne information bruges til formål såsom:

  • Sende dig information om din konto og ordre
  • Svar på dine henvendelser og forespørgsler
  • Behandle betalinger og forhindre svig
  • Opsæt din konto til vores webshop

Hvis du opretter en konto, vil lunashaeklerier gemme dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, som vil blive anvendt til at udfylde indtastningsfelter ved bestilling af ordrer fremover.

Generelt gemmes der information om dig så længe, som der er behov for informationen til de formål, for hvilke lunashaeklerier indsamler og bruger informationerne, og er ikke juridisk forpligtet til at fortsætte med at gemme dem. Fx vil der gemmes ordreinformationer så længe det er kræves ifølge regnskabsloven i forhold til regnskab. Dette inkluderer dit navn og email-adresse.